ردکردن این
با انواع پارچه مبلی ایرانی آشنا شوید؟

با انواع پارچه مبلی ایرانی آشنا شوید؟

یکی از اجزای اساسی دکوراسیون هر منزل ایرانی، مبلمان است و نقش بسیاری در آسایش و راحتی ساکنان اهل خانه دارد. با نزدیک تر شدن به آغاز سال نو، خانم ها دوست دارند که دکوراسیون خانه ی خود را زیباتر و یا به اصطلاح امروزی ست کنند. خرید پارچه مبلی می تواند یکی از کارهایی باشد که بسیاری از خانم ها به آن علاقه دارند. طرح و رنگ پارچه مبلی مانند سایر پارچه ها بسیار متنوع است و هر کدام از آن ها، جنس و بافت متفاوتی دارند. پارچه مبلی در سه جنس طبیعی، مصنوعی و ترکیبی تولید و به بازار عرضه می شود. جنس پارچه مبلی طبیعی شامل پنبه ای، نخی، ابریشم، کتان و… می شود. نایلون، پلی استر و ویسکوز از لحاظ جنس در دسته پارچه مبلی مصنوعی قرار می گیرد. توصیه ما به شما عزیزان این است که اگر قصد خرید پارچه مبلی را دارید، از پارچه مبلی پژمان که نماینده رسمی شرکت های تولید کننده پارچه مبلی روز دنیا از جمله شرکت شیوا نساج یزد و شرکت رویال فایپکو می باشد نیز دیدن فرمایید. این مجموعه دارای بیشترین تنوع در طرح و رنگ های مختلف بوده و به صورت جزئی و کلی آماده و با نازلترین قیمت پارچه مبلی، آماده ارائه خدمات به مشتریان عزیز می باشد.

معرفی انواع پارچه مبلی ایرانی

در این قسمت می خواهیم به معرفی اسامی انواع پارچه مبلی و معایب و مزایای آن ها بپردازیم تا با آسودگی خاطر در هنگام خرید، انتخاب کنید.

پارچه مبلی مازراتی

حتما با شنیدن اسم مازراتی، به یاد ماشین اسپرت مازراتی افتادید. مازراتی به عنوان پارچه مبلی لاکچری شناخته می شود که بسیاری از افراد قصد خرید این نوع پارچه مبلی را دارند. دانه های ریز و منظم در سطح این نوع پارچه قرار دارد که باعث می شود ناهمواری کمتری داشته باشد. بافت این محصول به مخمل شباهت دارد. یکی از معایب پارچه مبلی مازراتی این است که با گذشت زمان دچار سایش می شود و حتی می تواند به طور کامل رطوبت را جذب کند.

پارچه مبلی نخی یا پنبه ای

نرم و بادوام بودن پارچه مبلی نخی باعث می شود که نگهداری آن آسان باشد. بنابراین، می توان لکه گیری آن را با یک پارچه تمیز آغشته به مواد شوینده مناسب و یا آب انجام داد. معمولا برای مبلمانی که استفاده بیشتری از آن می شود، این نوع پارچه را پیشنهاد می کنیم؛ زیرا مقاومت بسیار خوبی در برابر سایش دارد. اما در مورد معایب این محصول می توانیم بگوییم که در اثر نور مستقیم خورشید، چروک می شود و حتی بو می گیرد.

پارچه مبلی نانو

پارچه مبلی نانو یکی از مدرن ترین پارچه های مبلی که در بازار عرضه می شود، پارچه مبلی نانو است. ضد آب، ضد حریق، ضد لک و همچنین آنتی باکتریال بودن باعث می شود که متقاضی خرید آن روز به روز بیشتر شود. این نوع پارچه دارای بافتی نرم و راحت است و به نوبه ی خود ظاهر شیک و زیبایی دارد.

پارچه مبلی جیر

پوست گوساله و بز برای تولید این پارچه طبیعی استفاده می شود و به آن چرم جیر و یا چرم مخمل نما نیز می گویند. پارچه مبلی جیر حساسیت بالایی نسبت به آب دارد و دقت کنید که تمیز کردن آن با پارچه خیس و آب، کاراشتباهی است. بهترین راهکار استفاده از اسپری های مخصوص است.

پارچه مبلی نایلونی

پارچه مبلی نایلونی در برابر سایش مقاومت بسیار خوبی دارد و به میزان کم رطوبت را جذب می کند. یکی از نکاتی که باید به آن توجه شود این است که نباید این نوع پارچه را در برابر نور مستقیم خورشید قرار داد.

پارچه مبلی پلی استر

از ویژگی های این پارچه مصنوعی می توان به مقاومت بالای آن در برابر نور مستقیم خورشید و چروک شدن اشاره کرد.

مهم ترین نکات در انتخاب پارچه مبلی

رنگ پارچه: انتخاب رنگ پارچه مبلی بستگی به رنگ دکوراسیون، میزان استفاده، داشتن کودک و حیوان خانگی دارد. اگر صاحب فرزند خردسال هستید و یا رفت و آمد به خانه ی شما بسیار زیاد است، پیشنهاد می کنیم که از انتخاب رنگ های تیره غافل نشوید.

تراکم پارچه: تراکم پارچه رابطه مستقیمی با مقاومت آن دارد. یعنی هرچه تراکم پارچه مبلی بیشتر باشد در نتیجه مقاومت آن هم در برابر سایش بالاتر است و با گذشت زمان، زیبایی خود را حفظ می کند. نکته ی دیگر این که، برای مبل های راحتی از پارچه های کشی استفاده نکنید.

هنوز نظری ثبت نشده،نظر خود را ثبت کنید!


افزودن نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *